Horoscop Azi

Un alt ciclu al vietii lor s-a incheiat azi-noapte. Luna plina formata in Sagetator a incheiat o noua etapa pentru zodiile astea

Luna Plină în Săgetător este considerată una dintre cele mai benefice Luni Pline ale anului 2018.

La modul general, Luna Plină poate aduce încheierea unei etape, dar și culegerea roadelor și asumarea meritelor. Atunci când se formează în semnul Săgetătorului, aduce cu sine o reașezare a lucrurilor, poate fi privită ca un curcubeu care apare după o furtună, reinstalează armonia și binele și ne ajută să privim viața în ansamblu și să înțelegem, să acceptăm mai ușor anumite situații și întâmplări. Totul este spre binele nostru! În funcție de sectorul astral pe care Segetătorul îl guvernează, iată care este influența Lunii Pline din data de 29 mai 2018 pentru fiecare zodie în parte!

Berbec

Luna Plină se formează pe casa călătoriilor, a drumurilor lungi, a relației cu persoane aflate în străinătate, dar activează și sectorul studiilor și al principiilor și valorilor de viață. Pentru cei născuți în zodia Berbec se poate încheia o etapă legată de o persoană aflată în străinătate sau se poate finaliza un curs și se pot primi laude și atestări. De asemenea, se pot petrece întâmplări de natură să le schimbe concepțiile și principiile de viață, cu precădere cu impact pozitiv.

Taur

Luna Plină se formează în sectorul avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu alte persoane. Cei născuți în zodia Taur vor culege roadele unui proiect comun, vor împărți bunurile materiale rezultate dintr-un proiect mai vechi și vor da curs unor noi posibilități aducătoare de resurse financiare.

Gemeni

Luna Plină se formează în casa căsătoriei și a relațiilor de natură personală și profesională. Va fi un moment important pentru toți cei născuți în zodia Gemeni. Cei singuri pot începe o nouă poveste de dragoste, iar cei care se află deja într-o relație care nu funcționează se pot lăsa determinați de acest aspect pentru a o încheia. De asemenea, pe parte profesională, nativii Gemeni pot culege roadele muncii și pot demara proiecte noi.

Rac

Luna Plină se formează pe casa muncii și a sănătății, iar cei născuți sub semnul Rac, dacă pe parte profesională vor culege roadele muncii lor și vor avea ocazia să inițieze noi proiecte, pe parte de sănătate vor avea nevoie de mai multă odihnă și de o atenție mai mare acordată afecțiunilor deja existente, care se pot agrava.

Leu

Luna Plină se formează pe casa iubirii, a aventurii, a creației, dar și a activităților de relaxare și pe casa copiilor, prin urmare, cei născuți în zodia Leu trebuie să acorde importanță deosebită acestor domenii. Pentru unii nativi Leu, poate fi sfârșitul unei etape în relația cu partenerul, în timp ce pentru alții, relația cu copiii poate trece la alt nivel. Nu sunt excluse despărțirile, acolo unde relația nu mai funcționează, cu atât mai mult cu cât acum, nativii Leu sunt înclinați către aventură și flirt.

Fecioară

Luna Plină se formează în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii Fecioară pot trece printr-o perioadă tensionată în ceea ce privește relația cu părinții. De asemenea, poate fi vorba de o mutare, schimbare de domiciliu, dar și de achiziționarea unei noi locuințe.

Balanță

Luna Plină se formează în sectorul deplasărilor pe distanțe scurte, al rudelor și al comunicării și învățării, ceea ce înseamnă că cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-o sere de schimbări la aceste capitole. Dacă unii nativi pot avea parte de conflicte cu cei apropiați, alții pot da dovadă de o comunicare impecabilă și pot soluționa situații care până acum păreau imposibil de rezolvat. De asemenea, este momentul ca nativii Balanță sa finalizeze un curs și să-și ia diploma sau să fie acceptați la o facultate, la un curs aflat la distanță.

Scorpion

Luna Plină se formează în sectorul banilor obținuți din muncă proprie și cei născuți în zodia Scorpion vor culege roadele activității întreprinse până acum. De asemenena, nu este exclus ca o sumă de bani să le intre în conturi și să demareze noi proiecte care să le îmbunătățească veniturile.

Săgetător

Luna Plină formată chiar în zodia Săgetător, pe personalitatea acestor nativi, le aduce energie, putere de muncă și șanse de reușită în tot ceea ce-și propun. Nativii Săgetător se vor bucura de încununarea eforturilor depuse până acum și vor avea ocazia să lege parteneriate profitabile și benefice.

Capricorn

Luna Plină se formează pe casa izolării, dar și a sănătății, iar cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să nu facă excese de niciun fel. Vor traversa o perioadă de introspecție, de meditație, iar multe dintre aceste stări sunt datorate partenerului de viață alături de care nu se mai simt confortabil. Se recomandă odihnă, dietă corespunzptoare și vitamine pentru întărirea imunității.

Vărsător

Luna Plină se formează în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Vărsptor vor avea parte de noi cunoștințe, vor întâlni persoane importante care să-i ajute în demersurile inițiate pe viitor. Este momentul să demareze proiecte noi, dar și să încjeie acele relații cu care nu mai sunt pe aceași lungime de undă.

Pești

Luna PLină se formează în sectorul carierei și al imaginii sociale, iar nativii Pești vor încheia o etapă profesională și vor da curs alteia noi. Este posibil să-și schimbe locul de muncă, să fie avansați în funcție sau să aleagă o nouă direcție în carieră. De asemenea, aprecierile și laudele nu vor întârzoa să apară în această perioadă.