Horoscop Azi

Topul ZODIILOR care sunt cel mai greu de iubit. Nu te atașa de ele! Ești de acord?

Topul ZODIILOR care sunt cel mai greu de iubit. Pe lângă aspectul fizic, inteligența și simțul umorului, n-ar strica să iei în considerare și zodia, atuncu când îți cauți perechea. Există câteva semne zodiacale care se descurcă destul de greu cu dragostea și care te pot trăda când îți e lumea mai dragă.

Leu

Nu e o idee prea bună să îi faci o declarație de amor nativului Leu. Nu te va răsplăti cu aceeași monedă. Leii sunt atât de obsedați de propria persoană încât nu prea știu cum să mai iubească pe altcineva. Sunt egoiști și capricioși, va fi greu să trăiești cu cineva care se pune pe sine pe primul loc în orice situație.

Gemeni

Gemenii sunt buni la vorbe și vor încerca să te convingă de autenticitatea sentimentelor lor, dar vor fugi dacă le ceri să-și demonstreze iubirea.

Taur

La fel ca Leii, Taurii sunt preocupați de propria persoană și nu mai au timp și pentru alții. Deși jură asta, ei nu sunt capabili să iubească pasional, cu toată ființa lor.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte independente și abordează orice relație dintr-o perspectivă foarte analitică. Chiar dacă nu fac asta intenționat, nativii acestei zodii țin oamenii la distanță până sunt siguri că pot avea încredere în ei. De aceea nu e foarte ușor să îi iubești. C

Scorpion

Când vine vorba de a nu ști ce vrei, Scorpionii sunt regi/regine. Ei au schimbări de dispoziție și sunt foarte dificil de citit. De aceea e greu să ai o relație amoroasă cu ei.

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte impulsivi și e imposibil să te plictisești alături de ei. Totuși, acesta este motivul pentru care le este foarte greu să se liniștească. Ei caută mereu următoarea aventură. Nu sunt foarte pricepuți la relații.

Vărsător

Vărsătorii sunt, de la natură, oameni rezervați. Pot fi foarte dificil de citit și îi țin pe oameni la distanță. Pentru a se îndrăgosti e nevoie să aibă încredere și să poată să fie vulnerabili.

Capricorn

Capricornii sunt pragmatismul întruchipat – sunt eficienți și muncitori. Asta înseamnă că și relațiile sunt niște tranzacții de afaceri pentru ei. Nu pun preț pe amor, ci totul se recurge la bani.