Horoscop Azi

Horoscop 28 mai – 3 iunie 2018. Drame și durere pentru o zodie

BERBEC

TAUR

GEMENI

Încet dar sigur, obiectivele tale se vor schimba. În loc să visezi la faimă şi noroc, îţi vei dori pace şi linişte. Un loc de muncă ce îţi oferă mai mult timp liber pentru diverse activităţi creative îţi va aduce numeroase satisfacţii.

Cineva îţi va pune la îndoială înţelepciunea, dorind să afle de ce o persoană plină de calităţi aşa cum eşti tu şi-a ales un loc de muncă atât de insipid. Nu ştie cât de multă energie ai consumat la ultimul loc de muncă. Păstrează tot ceea ce este mai bun din tine pentru activităţi care îţi fac într-adevăr plăcere. Nu vei regreta.

RAC

Nu permite prietenilor tăi să te influenţeze prea mult în deciziile tale. Trebuie să te îndrepţi într-o direcţie total diferită de cea de până acum. Planurile tale sunt ameninţate de cei apropiaţi şi dragi ţie.

Fă-ţi timp pentru activităţi creative cum sunt scrisul, muzica şi dansul. Dacă ţi-a plăcut dintotdeauna să creezi haine sau să faci mobilă, acum este momentul să îneveţi. Greşeşti dacă nu îţi vei folosi imaginaţia.

LEU

Cunoştinţele şi îndemânarea ta sunt de neegalat, dar oare te vor ajuta să înveţi ceva nou? Lasă un nou venit să-ţi arate cum să foloseşti un program de calculator sau o tehnologie foarte avansată.

Colegii tăi îţi vor admira atitudinea deschisă. Oricine se simte puţin neajutorat atunci când învaţă ceva nou. Refuzul de a te lăsa descurajată şi hotărârea ta de a merge înainte te vor ajuta să cunoşti succesul în viaţă. Ţi se va oferi posibilitatea de a te afirma la locul de muncă.

FECIOARA

Cineva te forţează să aderi la sistemul său de lucru, ceea ce te va face să te simţi incomod. Încerci să fii politicoasă faţă de ceilalţi şi deteşti atunci când oamenii nu îţi întorc curtoazia.

O călătorie de afaceri îţi va oferi o binevenită evadare din cotidian. În sfârşit, îţi vei putea etala talentele, fără să-ţi fie teamă că vei fi criticată sau atenţionată. Clienţii vor fi impresionaţi de cunoştinţele tale şi întrebările inteligente.

BALANTA

Nu trebuie să-ţi mai cheltui banii ca şi când mâine nu va mai fi. Sunt prea multe facturi de achitat si trebuie să găseşti o sursă suplimentară de venituri. Este foarte important să afli de ce simţi nevoia de a face tot timpul cumpărături.

Bunurile materiale nu îţi vor satisface nevoile spirituale. Relaţiile sunt cele care te vor motiva. Daca nu ai petrecut prea mult timp alături de cei dragi şi apropiaţi ţie, schimbă-ţi priorităţile. Nu te mai preface că totul este minunat, dacă te simţi deprimată şi frustrată.

SCORPION

Încă nu eşti pregătită să te implici într-o relaţie romantică sau de afaceri. De curând, ai avut câteva realizări impresionante şi îţi doreşti să stai în continuare la căldura succesului. Din păcate, cineva invidios pe succesele tale va încerca să-ţi strice bucuria.

Este absolut normal să îţi doreşti să fii sărbătorită în ceasul tău de triumf, dar dacă vei ceda în faţa resentimentelor, reputaţia ta va avea de suferit. Încearcă să fii puţin mai amabilă şi mai binevoitoare. Ai tot timpul să sărbătoreşti mai târziu.

SAGETATOR

Fereşte-te de excesele alimentare şi alcoolice. Trebuie să fii în cea mai bună formă, pentru a putea face faţă provocărilor viitoare. Activităţile profesionale te vor solicita extrem de mult. Va trebui să preiei şi responsabilităţile unui coleg.

Dacă eşti în căutarea unui nou loc de muncă, s-ar putea să nu îl găseşti foarte repede, dar nu te descuraja. Încearcă să găseşti la un spital, o şcoală sau la o altă instituţie de stat. S-ar putea să fii supusă la mai multe interviuri, dar persistenţa va da roade.

CAPRICORN

O rudă sau un vecin se doveşte acum a fi nechibzuit. Nimic din ceea ce vei face sau vei spune nu îi va schimba comportamentul. Poate că ar trebui să întrerupi relaţiile cu acesta. Viaţa este prea scurtă pentru a îndura continuu asemenea situaţii.

Vei primi cateva veşti bune în legătură cu un proiect îndrăgit de tine. Sărbătoreşte împreună cu persoanele care te-au sprijinit pe parcursul acestui drum lung şi anevoios.

VARSATOR

Casa ta va fi doar un adăpost temporar în faţa problemelor serioase cu care te confrunţi. S-ar putea să fie necesar să-ţi alegi un loc de muncă pe care nu ţi-l doreşti, dar care te-ar putea ajuta să pui capăt problemelor tale.

Munca intensă, coordonată de un şef foarte autoritar, poate fi extrem de stresantă, mai ales pentru o persoană atât de independentă cum eşti tu. Poate că în viitorul apropiat această situaţie se va schimba în bine. Până atunci concentrează-te doar pe aspectele pozitive ale acestei situaţii. Dă voie rudelor apropiate ca, din când în când, să te răsfeţe.

PESTI

Nu întotdeauna poţi obţine ceea ce îţi doreşti, iar situaţia în care te afli în prezent reflectă perfect acest principiu. Cu câtă nerăbdare aştepţi orele libere, cu atât mai mult cei din jurul tău îţi vor solicita atenţia.

Lasă deoparte planurile personale şi ajută-ţi un prieten care se află într-o situaţie foarte gravă. Ajută-ţi persoana iubită să-şi găsească o locuinţă sau un loc de muncă. Atunci când gândurile sumbre ameninţă să te copleşească, aminteşte-ţi cum o persoană apropiată te-a salvat dintr-o situaţie teribilă. Este timpul să-i întorci favoarea.