Horoscop Azi

Zodii care vor suferi cumplit în vara anului 2018. Ele se vor despărţi în următoarele luni

Vara anului 2018 nu aduce vești bune în plan sentimental pentru câteva zodii. În ciuda faptului că anul a început bine, norocul se va sfârși în curând și, din păcate, vor ajunge să se despartă.

Leu

Deși au crezut că au întâlnit marea dragoste, în vara anului 2018, persoanele născute sub semnul Leu vor constata că partenerul de viață nu este potrivit pentru ele. Viața le va rezerva surprize neplăcute, întrucât persoanele iubite fie se vor distanța, fie vor ajunge să le înșele sau să ajungă excesiv de geloase, astfel că Leii vor pleca.

Capricorn

Au trăit o poveste de iubire minunată și credeau că nu vor avea parte de suferință, însă timpul îi va contrazice. Capricornii vor trece prin momente delicate, întrucât luna mai le va aduce despărțirea de persoana iubită, pe care o credeau alături pentru totdeauna.

Vărsător

Caracterul lor vulcanic le va aduce, în această vară, mari nemulțumiri și vor constata că nu vor ajunge la un numitor comun. Până la finalul verii, ei se vor despărți, întrucât nu acceptă compromisuri.

Zodia care va pierde pe cineva drag în luna iunie! Urmează o perioadă sfâșitoare și vor curge râuri de lacrimi

Prima lună din vară este prilej pentru distracție și multă voie bună. Însă pentru un nativ din zodiac este cea mai neagră lună din an, iar pentru acesta urmează clipe cu adevărat teribile.

Pierderea unei persoane dragi este o încercare grea, dar trebuie să fii puternic și să faci față cu brio provocărilor vieții. Pentru această zodie se anunță o perioadă sfâșietoare, în care va trebui să-și ia adio de la o persoană dragă, în luna iunie 2018.

Astfel, pentru nativii Săgetător, horoscopul lunii iunie 2018 nu vine cu vești deloc bune. După data de 15 iunie, vei primi o veste cumplită, iar o persoană dragă te ve părăsi pentru totdeauna.

Despărţirea fizică este grea, dar, din păcate, este inevitabilă şi aceşti nativi trebuie să fie puternici şi să accepte lucrurile aşa cum vin. Chiar dacă urmează o perioadă sumbră în viaţa nativilor Săgetător, ei trebuie să se reculeagă şi să depăşească situaţia.

Mai mult decât atât, Săgetătorii trebuie să aibă grijă la gestionarea banilor, iar nici în plan profesional nu se anunță lucruri bune.