Horoscop Azi

Zodia care va pierde pe cine va drag în IUNIE! Ghinion și lacrimi pentru ea

Horoscop 2018. Prima lună din vară aduce vești bune pentru nativii Zodiacului. Pentru o zodie însă, viața se va schimba radical. Astrele prevestesc o pierdere în plan personal și va avea parte de cea mai dură lună din an.

Fără alte introduceri, zodia nefericită a lunii Iunie va fi Săgetător. Pentru această zodie se anunță o perioadă sfâșietoare, în care va trebui să-și ia adio de la o persoană dragă, în luna iunie 2018.

Astfel, pentru nativii Săgetător, horoscopul lunii iunie 2018 nu vine cu vești deloc bune. După data de 15 iunie, vei primi o veste cumplită, iar o persoană dragă îi veapărăsi pentru totdeauna.

Mai mult decât atât, Săgetătorii trebuie să aibă grijă la gestionarea banilor, iar nici în plan profesional nu se anunță lucruri bune. Vezi în continuare, ce îi rezervă horoscopul lunii mai zodiei Săgetător.

Horoscopul lunii mai aduce mari bătăi de cap zodiei Săgetător, considerată cea mai ghinionista zodie. Nimic nu-i merge bine, se anunță pierderi mari de bani, relații păguboase și sănătate precară.

În sfera profesională este multă forfotă. Ai multe și mărunte de făcut la serviciu, iar colegii parcă îți pun bețe în roate. Data de 15 Mai este importantă la acest capitol, deoarece se pot contura îndatoriri noi, schimbarea locului de muncă sau a remunerației.

Totuși, accentul va cădea pe multă muncă și bani puțini sau oferiți în salturi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului și aparatului uro-genital.

După 21 Mai, relațiile parteneriale îți vor da multe bătăi de cap. Sunt posibile conflicte cu efecte pe termen lung. Fii prudent, retrage-te din colaborările care nu îți mai sunt pe plac și ține cont de reproșurile sau sfaturile celorlalți.

Unele colaborări se vor rupe definitiv, însă ai încredere că așa este mai bine pentru tine. Va apărea dorința de înnnoire și progres. Sunt momente favorabile de a începe un program îndelungat de îngrijire corporală și sufletească.

Horoscopul spune că stările tale de spirit vor fluctua mult, așa încât fii cât mai retras și ocupă-te doar de treburile de rutină.

lacrimi