Horoscop Azi

Zodii care vor suferi cumplit în vara anului 2018! Ele se vor despărți în următoarele luni

Vara anului 2018 nu aduce vești bune în plan sentimental pentru câteva zodii. În ciuda faptului că anul a început bine, norocul se va sfârși în curând și, din păcate, vor ajunge să se despartă.

Descoperă care sunt zodiile care vor rămâne singure în vara anului 2018, mai jos:

Leu

Deși au crezut că au întâlnit marea dragoste, în vara anului 2018, persoanele născute sub semnul Leu vor constata că partenerul de viață nu este potrivit pentru ele. Viața le va rezerva surprize neplăcute, întrucât persoanele iubite fie se vor distanța, fie vor ajunge să le înșele sau să ajungă excesiv de geloase, astfel că Leii vor pleca.

Capricorn

Au trăit o poveste de iubire minunată și credeau că nu vor avea parte de suferință, însă timpul îi va contrazice. Capricornii vor trece prin momente delicate, întrucât luna mai le va aduce despărțirea de persoana iubită, pe care o credeau alături pentru totdeauna.

Vărsător

Caracterul lor vulcanic le va aduce, în această vară, mari nemulțumiri și vor constata că nu vor ajunge la un numitor comun. Până la finalul verii, ei se vor despărți, întrucât nu acceptă compromisuri.

*desparti*

Pe aceeasi tema:

Profețiile lui Nostradamus au iscat întodeauna controverse, însă multe dintre ele s-au adeverit. Celebrul prezicător din secolul XVI-lea a scris și despre zodii, având bogate cunoștințe în medicină și astrologie.

Despre cinci zodii a prezis prosperitate. Iată zodiile care vor avea un viitor lipsit de griji, bunăstare finaciară.

VĂRSĂTOR

Ai trecut prin absolut foarte multe la viață ta și ai luptat pentru a ajunge departe, ei bine toată muncă ta va prinde roade și vei fi extrem de răsplătit pentru absolut tot ceea ce ai făcut. Urmează niște zile extrem de bune pentru tine. Vei avea un magnet foarte mare la bogății și vei câștiga peste absolut oriunde te vei duce extrem de multe.

SCORPION

Viață ta nu a fost nici pe departe una atât de bună, tocmai de aceea a venit momentul unei schimbări, momentul în care vei pune capăt supărării sau stresului acumulat în ultima perioadă, vei culege foarte multe câștiguri din urmă a ceea ce ai lucrat și vei avea o mână plină cu noroc.

LEU

Tot răul spre bine, multe din persoanele care ți-au făcut rău vor plăți pentru asta, iar tu vei reuși să urci fix acolo unde îți este locul. îți va ieși în cale un noroc extrem de mare care cu siguranță te va bucură foarte mult. Datorită ideilor tale vei reuși să atingi foarte multe vise și să urci pe o scară socială cât mai înaltă. Vei avea un buget din ce în ce tot mai mare și un succes foarte frumos va străluci în viață ta foarte curând.

CAPRICORN

Spune adio nervilor sau perioadelor super încărcate de muncă, va urmă o perioadă în care mai mult vei stă liniștit și la locul tău. Vei face bani mai mult stând degeaba și vei economisi extrem de multe resurse. Pe plan sentimental vei stă extrem de bine, iar nimeni și nimic nu va reuși să îți producă energii negative în viață!

TAUR

Urmează o perioadă foarte bună de relaxare pentru ține, te vei scufundă în foarte multă liniște și vei trăi viață din plin. Ba chiar mai mult: posibil vei plecă undeva într-o vacanță cu banii câștigați din diverse lucruri făcute. Viitorul tău sună unul extrem de minunat și colorat, nu-ți mai face așa multe griji, căci o vei duce extrem de bine.