Horoscop Azi

Va fi cea mai tristă perioadă pentru două cupluri din ZODIAC. Dragostea lor nu mai are nicio şansă. Urmează vara durerii!

Astrologii au realizat HOROSCOPUL IUBIRII pentru vara anului 2018 şi nu au vesti deloc bune pentru două dintre cele 12 semne din zodiac. Pentru aceste zodii urmează o perioadă extrem de grea din punct de vedere sentimental. Care sunt cuplurile care se despart:

Scorpion + Taur

Îți este din ce în ce mai greu să rămâi în această relație, iar acest lucru se întâmplă din cauza incompatibilității care există între tine și cel drag. Simți că jumătatea ta nu te înțelege deloc și că nu ține cont de dorințele tale.

Deși îți va fi destul de greu în această vară, vei prefera să pui capăt acestei legături nefericite. Totuși, se pare că nu va fi tocmai o idee inspirată, deoarece vei simți că treci prin momente de coșmar fără sufletul tău pereche.

Gemeni + Balanță

Faptul că îți place să fii deschis și sociabil poate fi înțeles greșit de către persoana iubită. Partenerul tău este extrem de gelos și nu poate suporta gândul că trebuie să te împartă cu cei din jur. Din acest motiv, certurile probabil au început deja să apară în relația de cuplu.

Deși vei trece cu vederea peste aceste crize de gelozie, se pare că acest lucru nu va mai dura mult timp. Vei hotărî să faci acest pas dureros, chiar dacă asta te va face să treci prin clipe de coșmar în această vară.

Horoscop mai 2018. Mihai Voropchievici a dezvăluit ce ne rezervă runele pentru luna mai.

Berbec

Fertilitate. Visele lor se împlinesc, scrie antena3.ro.

Taur

Sunt puşi săptămâna următoare pe certuri, mici certuri, mici bătălii. Dacă sunt calmi şi nu dau amploare la lucrurile respective, totul se rezolvă.

Gemeni

Au o săptămâna în care trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare şi rezistenţă pentru că au o săptămână cu ceva mai multe lucruri de întâmpinat. Încercaţi şi vă mobilizaţi forţele, ca să fie bine.

Rac

Sfătuiţi să lase grijile în spate. Lăsaţi necazurile în urmă pentru o lună mult mai bună.

Leu

Leul este dispus să ne arate spate, dar va primi veşti bune, cadouri, surprize sau o sumă de bani.

Fecioară

Abordaţi toate problemele care vă interesează altfel. Dacă eşti bun fă-te rău, dacă eşti rău, fă-te şi mai rău sau mai bun.

Balanţă

E cu direcţie. Sunt pregătiţi să înceapă o viaţă nouă, un fel de revigorare.

Scorpion

Are un salt rapid calitativ în existenţa lui.

Săgetător

Are tendinţa să aibă ceva probleme, dar problemele se pot rezolva numai dacă se vor antrena sau dacă va face un consiliu de familie. Va pune pe tapet toate problemele care îi frământă.

Capricorn

Are o săptămână în care vrea să pună totul la punct, pe picior de forţă, să depăşească acest uragan cu calm şi răbdare.

Vărsător

Este sucit. Să se potolească şi să se relaxeze. Să nu îşi mai facă griji pentru sănătatea celorlalţi sau a partenerului. Partenerul vrea mai multă atenţie de la tine.

Peşti

Este protejat divin. S-ar putea să fie deochiaţi în perioada aceasta, dar ei nu se deoache de obicei.