Horoscop Azi

3 zodii care vor suferi teribil in luna mai! Vor trece prin despartiri sfasietoare

Luna mai este o luna plina de suisuri si coborasuri pentru zodii. Exista insa trei zodii pentru care aceasta luna va fi una dintre cele mai dificile si mai triste luni din an.

Nativii vor trece prin despartiri devastatoare. Iata care sunt zodiile ce vor suferi enorm in luna mai.

Fecioara

Nativii nascuti in zodia Fecioarei, sunt foarte greu de multumit. Isi doresc ca totul sa fie perfect si nimeni sa nu faca vreo greseala, mai ales partenerul de cuplu.

Criticile sunt la ordinea zilei, iar de aici pana la certuri este doar un singur pas. Problemele acumulate in ultima vreme in viata de cuplu, duc la dispute crancene ce se vor solda cu despartiri dureroase.

Varsator

Si pentru Varsatori, luna mai se anunta a fi o luna trista, soldata cu despartiri dureroase si chiar divorturi. De vina este dorinta partenerilor de a urma cai diferite in viata.

De aici vine si raceala din ultima vreme si distantarea de partener. Nu-i de mirare ca in luna mai isi vor spune adio!

Capricorn

Capricornii au nevoie de stabilitate emotionala. Nu accepta reprosurile si nu pot trai intr-o relatie in care le sunt impuse diverse lucruri.

Pe de alta parte, acesti nativi nu ezita sa-i critice pe cei din jur atunci cand gresesc, iar partenerul de cuplu nu face exceptie de la regula. De aici pana la scandaluri monstruoase nu este decat un pas. In cele din urma relatiile se vor solda cu divorturi sau despartiri dureroase.