Horoscop Azi

HOROSCOP URANIA 9-13 APRILIE 2018: Contradictii interioare, blocaje, zodiile sunt puse la grea incercare dupa Paste

Previziuni Urania pentru perioada 9 – 13 aprilie 2018. Saptamana fara evenimente astrologice majore, anunta Urania.

Berbec

Intre 7 si 9 aprilie dimineata, continua sa se manifeste preocuparile mai vechi legate de imagine publica, autoritate sau dificultati de adaptare la o conditie socio-profesionala care nu este deloc comod pentru ei si pe care o accepta cu mare dificultate.

Unele persoane pot trece prin situatii care presupun sacrificii legate de conditia lor publica. Intre 9 aprilie, dupa ora 09:50, si 11 aprilie seara, intorsaturi de situatie in relatiile cu niste cunoscuti: de unii, Berbecii se pot apropia sau, dimpotriva, se pot desparti. Evenimente bizare sau informatii iesite din comun care privesc relatia lor cu unii prieteni.

Intre 11 aprilie, dupa ora 20:40, si 13 aprilie, nativii vor trai mai calm; ei vor fi mai impacati, mai domoli in reactii sau, chiar, nici nu vor mai dori sa se implice in activitatile care ii suprasolicita, ii enerveaza, nu le dau satisfactie. Etapa necesara a odihnei si al meditatiei.

Raman active toate premizele astrale instaurate in ultimele doua-trei saptamani care controleaza casele I, VIII, X, XII. De asemeni, intreaga perioada vor crea destule dizarmonii interioare sau exterioare generate de douasprezece si, la un moment dat, cincisprezece, cuadraturi create de planete din Berbec si di din Capricorn, punand mereu, in prim–plan ul atentiei lor, probleme existentiale si de evolutie profesionale sau de maturizare si succes social.

Mercur isi continua tranzitul retrograd prin Berbec, creand situatii subrede pentru discutii, dialoguri, conversatii banale sau prezente publice in cadrul carora nativii fac declaratii, expuneri stiintifice ori sustin un proiect.

Disfunctii financiare, materiale, risc de evaluari gresite sau de inselatorii carora berbecii fascinati de un potential castig le pot cadea victime. Posibile situatii surprinzatoare care au capacitatea de a instala o cotitura existentiala.

Taur

Între 7 şi 9 aprilie dimineaţa, contradicţii interioare cu privire la chestiuni esenţiale de viaţă. Multe schimbările din ultima vreme le impun acestor nativi să-şi revizuiască impresiile, încrederea sau ataşamentele.

Unele se se vor dovedi depăşite, altele, la o analiză atentă, se va constata că sunt o sursă de erori. Astfel că vor trebui să se repoziţioneze faţă de ele ori să elimine din câmpul lor de atenţie. Nevoie majoră de stabilitate mentală, de idei sigure, de eliminare a îndoielilor.

Între 9 aprilie, după ora 09:50, şi 11 aprilie seara, cariera trece prin clipe de suspans. Tot felul de ipostaze critice au darul de a-i pune de gânduri ori de a lua măsuri pentru a nu se mai repeta doar că, unele pot generate de parteneri care numai de asta se ţin şi atunci ei vor fi nevoiţi să intervină în acest sector.

Între 11 aprilie, după ora 20:40, şi 13 aprilie, dorinţă de a se relaxa alături de prieteni, de a se împăca cu unii dintre ei, de a face un schimb de impresii ori de a se dedica împreună unor activităţi culturale, umanitare, religioase, educative ori de divertisment. Venus se va afla în casa I a personalităţii şi de acolo îşi exercită efectul benefic asupra nativilor, în măsura în care îi va permite Jupiter, care se află în opoziţie şi-i atenuează forţa de impact. Se păstrează marcajul destul de obositor al celor trei planete ce traversează casa a XII-a dându-le Taurilor stări de nervozitate, agitaţie mentală, insomnie şi mici răbufniri temperamente.

Atenţie, chiar dacă în ţara noastră vor urma zile libere de sărbătoare, la tot ceea ce ţine de relaţiile parteneriale, contractuale sau de natură juridică şi procesuală. Acest context astral poate viza, relaţiile de afaceri sau contractele ori procesele sau relaţiile conjugale. Risc de păcăleli, înşelătorii, minciuni, abuzuri sau presiuni morale.

Gemeni

Între 7 şi 9 aprilie dimineaţa, preocupări materiale mai ales pe fondul unor blocaje sau conflicte care indică şi un grad de neputinţă sau de limitare a capacităţii lor de acţiune.

Moment când vor putea trage concluzii pline de amărăciune sau când pot lua în calcul ipoteza unei pierderi sau al unui eşec. Între 11 aprilie, după ora 20:40, şi 13 aprilie, pentru cei care desfăşoară activităţi cu publicul (avocaţi, profesori, ziarişti, oameni politici, artişti) se conturează o etapă bună, favorabilă ca imagine, aceştia pot avea succes, se pot bucura de încredere, de simpatie.

Alţii pot primi aplauze, felicitări, distincţii, manifestări de recunoştinţă şi preţuire publică. Continuă să fie active tranzitele planetelor prin Berbec care vor da o dinamică aparte relaţiilor de prietenie, fapt pozitiv, dar care poate stârni controverse, mici/mari dispute, ieşiri ciudate, reacţii bruşte şi disproporţionate sau profund subiective.

Total neindicată implicarea bănească sau amestecul prieteniei cu afacerile. Nu intraţi în „combinaţii” cu prietenii oricât de verificate ar fi relaţiile cu aceştia dacă la mijloc este vorba de bani, secundar, şi de un patrimoniu material sau de posesiuni imobiliare şi/sau funciare, în principal. Discrete tulburări endocrine, cu posibilă afectare limfatică şi ganglionară, mai ales dacă se asociază cu o infecţie. Mercur, Guvernatorul gemenilor, se va afla în continuare în tranzit prin zodia Berbecului, în mişcare aparent retrogradă, şi nu le va fi un consilier.

De aceea, nativii vor fi obligaţi să-şi supravegheze vocabularul, stilul de a vorbi, comportamentul dar mai ales ideile pe care vor dori să le pună în aplicare. Teoretic, nu e un moment bun pentru nici o iniţiativă. Stres sau îngrijorare legată de locul de muncă (şicane, invidii, duşmănii, etc.).

Rac

Între 7 și 9 aprilie dimineața, relațiile parteneriale evoluează sub povara aspectelor disonante din casa a VII-a, unde se pot identifica situații complicate prin imposibilitatea nativilor de a limpezi lucrurile, de a avea inițiative menite să simplifice evoluția unor conflicte. Context delicat pentru evoluția unor procese sau al unor relații care presupun o acțiune în instanță (divorțuri, partaje, ieșire din indiviziune, etc.). Nu este un moment indicat pentru semnarea unor contracte sau acorduri.

Racii nu este bine să se angajeze ferm în activități ce presupun colaborare dacă parteneri nu sunt temeinic verificați sau dacă asupra lor se exercită presiuni și insistențe suspecte. Relațiile conjugale pot fi afectate mai puțin de certuri cât de părăsiri, separări, înstrăinări, gesturi de ostilitate, dorință de revanșă, plăcerea de a pedepsi. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, surprize materiale de la prieteni sau de la persoanele dragi.

Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, univers de gânduri marcat de o afectivitate răscolită de amintiri, sentimente negative, situații neplăcute care continuă să-l pună pe câte un nativ la încercare. Nu este momentul unor decizii pe acest fundal hipersensibil.

Influențe astrale favorabile celor care desfășoară activități artistice, de creație sau interpretative unde emoția și inspirația sunt factori fundamentali. Casa a X-a a ridicării în rang prin valorificarea însușirilor personale și a profesiei poartă amprenta tranzitelor prin zodia Berbecului a Soarelui și a planetei Mercur care, alături de Uranus, le pot oferi provocări de tot felul. Atenție în cazul celor care au de apărat o funcție sau o imagine publică la ce declarații fac într-un cadru oficial. Posibil ajutor sau susținere morală din partea unor apropiați.

Leu

Între 7 și 9 aprilie dimineața, muncă multă, în asalt, poate fi pe fondul unor întârzieri sau dereglări a programului normal de activitate desfășurată la serviciu.

Efort de a depăși niște piedici mai ales de ordin material (utilaje, softuri, aparatură care se defectează, nu este reparată la timp, se strică, etc. Posibile conflicte de muncă în cazul unor nativi care își asumă rolul de lideri de grup, de purtător de cuvânt, de „vârf” al ostilităților. Sectorul sănătate nu se redresează, evoluând sub același context astral care solicită sistemul osos, pielea, dantura, regimul mineralelor, metabolismul. Stare generală de oboseală, de plictiseală; lipsă de entuziasm și incapacitate de a se însenina și odihni.

Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, mici surprize parteneriale dar, cum contextul astral nu e tocmai confortabil, partenerii de viață ar trebui să se abțină să le facă Leilor surprize ori să-i ia pe nepregătite cu vreo inițiativă, fie ea și menită relaxării, pentru că nativii ar putea reacționa paradoxal și brutal. Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, posibile daruri, atenții, cadouri. Leii se pot lega afectiv de câte un obiect din patrimoniul familiei pentru valoarea lui sentimentală. Universul de idei, convingeri și motivații este în „reparații”: nativii renunță la unele atașamente ideologice, de grup, culturale sau le revizuiesc pe altele drastic, în conformitate cu noile lor concepții de viață.

Cei doi benefici controlează casele IV-X și, deocamdată, aruncă raze întrucâtva pozitive. Din această perspectivă, doar ambiția lor de a progresa social poate să capete contur fiind condiționată de activitatea profesională. Atenție la predispoziția de a se lăsa cuprinși de valurile dorințelor personale puternice care îi pot transforma, pentru moment în niște persoane mai puțin realiste.

Fecioară

Între 7 și 9 aprilie dimineața, relațiile sentimentale pot deveni supărătoare. Mai întâi prin senzația de „apăsare sufletească” pe care o vor dezvolta atât în bărbați cât și în femei, indiferent de vârstă. Această stare, trăită atât organic cât și psihic va fi cu atât mai puternică cu cât se va plia pe o stare mai veche de lucruri (persoane singure, triste, bolnave, cu afecțiuni, care trec prin despărțiri de copii, de prieteni, de parteneri, etc.).

Cei patru malefici care tranzitează de aproximativ două-trei săptămâni sectorul casei a V-a vor rămâne în continuare activi și le vor crea Fecioarelor senzația neplăcută de „luptă cu viața” și cu ei înșiși, văzând cât de greu le este să țină sub control acest șuvoi de trăiri. Între 9 aprilie, după ora 09:50, și 11 aprilie seara, relativ nesemnificativ acest traseu pentru axa celor două case ale sănătății dar și ale muncii pe care le angajează, în tranzitul ei, Luna.

Între 11 aprilie, după ora 20:40, și 13 aprilie, mică șansă de atenuare a unor asperități în relațiile conjugale sau parteneriale cu condiția ca Fecioara să fie cea care are inițiativa unui gest de prietenie, de amabilitate, de omenie. Întreaga săptămână Venus le va da nativilor posibilitatea să ajungă la niște concluzii utile sau adecvate în privința activității profesionale.

Bun prilej de a învăța ceva sau de a acumula cunoștințe, informații, experiență. Axa celor două case ale deplasărilor (de scurtă și de lungă durată, în țară sau în străinătate) pot să ofere situații deopotrivă agreabile sau mai antipatice, în funcție și de rezonanța acestui context pe harta nașterii fiecărui nativ. Întreaga săptămână nu ofertă condiții astrale prielnice rezolvării unor litigii patrimoniale; de altfel, nu sunt indicate vânzările, înstrăinările și nici angajamentele de cumpărare parafate printr-un act notarial.

CITESTE IN CONTINUARE AICI