Horoscop Azi

TOP 3 zodii cu MARE GHINION în 2018. Noul an le aduce lacrimi şi multe necazuri

Noul an vine cu paşi repezi, aşa că astrologii au realizat horoscopul ghinionului din 2018. Iată care sunt top 3 zodii care vor avea zile amare:

BALANŢĂ: Dacă anul 2017 a fost unul bun pentru aceşti nativi, 2018 le va aduce o mulţime de cumpene acestor nativi. Balanţele se vor confrunta cu o pierdere semnificativă. Poate să fie vorba despre o persoană dragă sau de locul de muncă. Acest lucru îi va afecta foarte tare pe aceşti nativi şi le va fi greu să revină la sentimentele bune de altă dată şi mai ales la optimism.

BERBEC:Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în lună martie. Chiar dacă sunt căsătoriţi sau nu, aceşti nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

CAPRICORN: În anul 2018, nativii născuţi sub acest semn zodiacal tind să ia decizii greşite care îi vor pune în situaţii dificile şi vor ajunge de fiecare dată la răscruce de drumuri. Aceşti nativi vor fi destul de ghinionişti anul următor, însă nu este de fiecare dată vina lor, ci şi a celor din jur.

TE POATE INTERESA SI: Cele mai nefericite zodii în martie 2018. Eşti chiar tu printre ghinionişti?

Dacă te-ai născut sub unul din cele 5 semne zodiacale, trebuie să ştii că luna martie nu vine cu veşti bune. Totuşi, trebuie să încerci să nu cazi în plasa problemelor şi să mergi înainte, indiferent de gravitatea lor.

1. Horoscop martie 2018 – Săgetator

În prima parte a lunii posibil să te afli într-o stare emoţională destul de sensibilă. În caz că apar nelămuriri în relaţia cu familia sau cu prietenii, încercaţi să le reglaţi din timp. Începând cu jumătatea lunii, obsesiile, viciile, angoasele şi frustrările tale se înmulţesc.

Încearcă să te ponderezi în tot ceea ce vrei să faci. Începând cu data de 31 Martie lucrurile par să revină la normal, starea ta de sănătate se îmbunătăţeşte vizibil. Trebuie să încerci să te aduni şi să menţii această direcţie bună.

2. Horoscop martie 2018 – Scorpion

Problemele acestui nativ apar începând cu data de 8 martie. Nivelul tau de energie ar putea scădea destul de mult, deci încearcă să te menajezi cumva. Pot apărea discuţii în contradictoriu cu colegii de muncă.

Pe plan amoros pot apărea unele confuzii pe care este necesar să le rezolvi rapid. Să nu cazi pradă problemelor, spre sfârsitul lunii drumurile tale ajung în puncte comune. Se întrevede o perioadă bună din punct de vedere profesional, dar şi amoros.

3. Horoscop martie 2018 – Capricorn

Când spunem „Ce-i frumos, repede trece” în prima lună a primaverii ne gândim la capricorn. Păcat că această zodie se poate bucura de primăvară doar la începutul lunii.Începând cu data de 11, pot interveni unele tensiuni între tine şi cei dragi ai casei.

Începând cu data de 17, ai mai multa energie, dar rişti să fii agresiv în anumite momente dacă nu eşti atent.În preajma lui 20, reapar tensiuni în familie.

Până în data de 28, chiar 30 Martie discuţiile contradictorii continuă în familia ta, ba chiar vei avea o ceartă aprinsă. Încearcă să ai grijă în ceea ce constă discuţiile, să tratezi totul cu calm şi să te bucuri de primăvară.

4. Horoscop martie 2018 – Peşti

După data de 8, starea ta de spirit ar putea avea de suferit, dar este posibil să o poţi ţine sub control. Din 17 încolo, pot interveni şi unele discuţii în contradictoriu cu unii dintre prietenii tăi dragi.În jurul zilelor de 20 şi de 28, pot aparea unele cheltuieli pe care nu le-ai intuit.

Caută sa fii mai chibzuit. Se vor sista unele surse de venit. După data de 31, stai mai bine însa din punct de vedere al comunicării, fapt pentru care compensenzi.

5. Horoscop martie 2018 – Berbec

În preajma zilei de 4, rămâi cu capul în nori şi eşti într-o pasă introspectiva. În plus, s-ar putea ca începând din 8 să se tensioneze lucrurile în relaţiile tale. În cursul zilei de 11, spontaneitatea ta şi tendinţa de a te plictisi repede de ceea ce faci s-ar putea să te aducă la cuţite cu şefii.

Încearcă să fii mai consecvent. Începând cu jumătatea lunii, rişti să intri iar în conflicte cu figurile autoritare. Spre sfârsitul lunii, revin în peisaj divergenţele cu superiorii. Din data de 31, se pot ivi oportunităţi de valorificare a economiilor sau rotunjire a veniturilor obţinute.