Horoscop Azi

Cea mai mare durere a zodiei Berbec

Semn de foc, masculin, impulsiv, nativul zodiei Berbec poartă în suflet o mare durere: dorința lui de cucerire este prea mare, iar măsura în care suportă eșecul… prea mică.

Berbecul este o zodie căreia îi place activitatea, niciodată nu este sedentar, este un om al acțiunii, cu inițiativă. Are spirit întreprinzător, este încăpățânat și determinat, pus pe fapte mari, insistent, perseverent.

În sufletul lui dorința cea mai mare este aceea de a cuceri, de a domina. Orice acțiune pe care o întreprinde are ca scop final propria victorie. Și are toate șansele ca, de cele mai multe ori, acest lucru să-i reușească.

Atuurile sale principale, ambiția și energia, îi sprijină mintea ageră, plină de idei. Individualist și egoist, nu suportă să aibă pe cineva lângă el atunci când întreprinde ceva, pentru că îi place să culeagă singur laurii.

Având în vedere că planeta guvernatoare este Marte, planeta războiului, Berbecului îi place să cucerească. Pentru el, orice este o provocare pentru care își scoate toate armele la înaintare. Pentru orice luptă își folosește la maximum capacitățile, atât de dornic este de victorie.

În principiu, nu este nimic din ceea ce își propune și nu poate face. Tocmai datorită caracterului milităresc, influențat de zodia în care s-a născut acest semn al Horoscopului.

Problema cea mai mare a Berbecului este aceea că, pe cât de mare este dorința de reușită, pe atât de greu suportă eșecul. În majoritatea cazurilor, Berbecul se înfurie, se exteriorizează foarte agresiv, acționează la impuls și rareori ține cont de persoanele din jurul său. Tocmai de aceea, echilibrarea acestor două porniri ale primului nativ din Horoscop este mult prea dificilă.