Horoscop Azi

Horoscopul săptămânii 19-25 februarie. Cele mai norocoase zodii în dragoste, dar şi nativii care pierd sume considerabile de bani

Săptămâna 19-25 februarie vine cu o serie de surprize pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul săptămânii 19-25 februarie anunţă noroc în dragoste şi în carieră, însă nu pentru toate zodiile.

Berbec – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Aveţi noroc în dragoste, aşa că indicat este să nu ratezi oportunităţile unor noi întâlniri, chiar dacă nu crezi că au şanse de izbândă. Financiar, nativii din zodia Berbec nu întâmpină probleme.

Taur – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Nu îţi mai place să te joci de-a şoarecele şi pisica în cuplu. Într-un final, Taurii se gândesc să se aşeze la casa lor şi să ţină mai mult cont de planul financiar, întrucât tind să piardă numeroase sume de bani.

Gemeni – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Gemenii se simt neglijaţi în cuplu, chiar dacă partenerul încearcă din greu să le îndeplinească dorinţele. La muncă totul merge ca pe roate, iar şefii par să aprecieze efortul depus.

Rac – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Întâlneşti o persoană care îţi va schimba viitorul. Financiar, datoriile par să se înmulţească, chiar dacă Racii depun eforturi considerabile pentru a nu avea datorii.

Leu – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Încerci să îţi salvezi relaţia, dar şansele sunt minime. Apelezi la sfatul unui specialist pentru a ajunge la o anumită concluzie.

Fecioară – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Un amic îţi face propuneri indecente şi chiar te invită la o cină romantică. Te asiguri din timp că nu vei avea probleme de natură financiară.

Balanţă – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Se anunţă veşti mari pentru nativii zodiei Balanţă. Cei care nu sunt căsătoriţi trebuie să se aştepte la o propunere în acest sens.

Scorpion – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Iubire, fluturaşi în stomac şi declaraţii de dragoste. Plănuieşti o excursie pentru tine şi pentru partener.

Săgetător – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Pentru Săgetători veştile nu sunt tocmai bune. Nativii acestei zodii pierd lupta cu gelozia şi sentimentele negative. Mare atenţie la bani!

Capricorn – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Banii nu sunt o problemă, dar relaţia este! Apar certuri în cuplu, iar acest lucru le creează Capricornilor o stare de disconfort.

Vărsător – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Femeile din zodia Vărsător sunt răsfăţate ca prinţesele, iar atitudinea lor este una în totalitate pozitivă. Nu uita de datorii.

Peşti – Horoscop pentru săptămâna 19-25 februarie

Gelozia nu este deloc constructivă, mai ales când relaţia este la început. Comunicarea în cuplu este cheia tuturor reuşitelor.

Te poate interesa și: Care e slăbiciunea ta în funcție de zodie! VEZI VIDEO AICI!