Horoscop Azi

Înger sau demon – Tu ce crezi că ești în funcție de zodie?

Până la acest moment, probabil îți cunoști foarte bine trăsăturile de personalitate, precum și caracteristicile zodiei tale. Probabil ai o idee dacă ești o persoană blândă cu cei din jur, sau ai o latură mai întunecată.

Dar cum rămâne cu restul? În acest articol, am făcut inventarul zodiilor și le-am ordonat pe o scală aparte, de la înger la demon, în funcție de felul lor de-a fi.

Ești curioasă să vezi ce loc ocupi în clasamentul nostru?

Numărul 1 înseamnă că ești cel mai pur dintre îngeri, iar numărul 12 înseamnă că îi dai clasă însuși Diavolului! Descoperă mai jos pe ce poziție te clasezi!

1. Balanță

Ești cel mai pur și cel mai frumos dintre îngeri. Dumnezeu s-a asigurat că te-ai născut din păcatul originar, pentru că știa că nu vei comite alte păcate.

Ești atât de inocentă și blândă, încât Dumnezeu îți cere uneori sfatul. Ba chiar și El îți mai spune câteodată: „Okay, am înțeles, ești bun, dar poate ar trebui să o mai slăbești puțin, pentru că îi faci pe toți ceilalți să se simtă vinovați”.

Trebuie să porți cizme grele pentru a nu mai pluti prin Ceruri.

2. Taur

Ai o inimă iertătoare și nu dorești răul nimănui. Toată lumea te îndrăgește. Îi ajuți pe bătrâni să treacă strada, salvezi pisicile din copaci și scoți copiii din clădiri în flăcări.

Singurul tău defect este că uneori ești prea frumos pentru binele tău, iar într-o lume plină de diavoli, asta se poate dovedi a fi periculos.

3. Pești

Ai propriul cod de etică. Ești amabil, îngrijit, iertător și empatic. Singurul tău defect este că ai tendința de a te supăra ușor atunci când oamenii nu-ți întorc bunătatea și generozitatea.

Dar reușești să depășești rapid momentul, pentru că-ți dai seama că viața este prea scurtă pentru a te enerva.

4. Săgetător

Să-i iubești pe alții este la fel de ușor precum este să respiri. Treci prin această viață cu un zâmbet pe față și un cântec în inima ta.

Îți place să fii în preajma oamenilor și în special, să-i faci să râdă. Pentru tine, adevărul este binele cel mai înalt, și îți ieși din fire doar atunci când oamenii mint – în acele momente, un mic diavol iese din tine.

Simți focul furiei cum arde pentru o clipă, iar apoi îl lași să se stingă. Supărarea ta niciodată nu durează prea mult.

5. Vărsător

Ca semn de apă, cea mai mare virtute a ta este o voință fără fund de a face favoruri altora. Îți place sentimentul de a aduce bucurie altora.

Ești cinstit, iubitor și bun. Singurul tău păcat este o forță intimă foarte puternică, ce uneori te face să iei decizii pripite.

6. Gemeni

Bineînțeles că ești chiar la mijloc. Ești cazul clasic al unei persoane care are întotdeauna un înger pe un umăr și un demon pe celălalt, care se luptă pentru atenția ta.

Indiferent dacă te comporți ca un înger sau ca un diavol, asta depinde în mare măsură de starea ta și de ceea ce ai mâncat la micul dejun.

Ești ca ziua și noaptea, binele și răul, vara și iarna, toate înfășurate în același pachet frustrant de contradicții.

7. Leu

Ești nobil, puternic, frumos și maiestuos… până când lumea dă de partea ta mai urâtă. Atunci, scrâșnești din dinți și eliberezi un urlet.

Îți place să faci fapte bune până când cineva te enervează, iar atunci, te asiguri că va regreta pentru tot restul vieții.

8. Rac

Vrei să fii o persoană bună, sincer – doar că viața îți oferă atâtea ispite și este prea greu pentru tine să te opui.

O zi obișnuită pentru tine implică să-ți iei nepoțica de la școală, un curs de yoga, o vizită la mătușa la spital și apoi o întâlnire cu tipul ăsta arătos de pe Tinder.

Speri că Dumnezeu te va ierta, pentru că vei avea nevoie de asta.

9. Fecioară

Ești o persoană caldă, amuzantă, generoasă și foarte plăcută. De asemenea, ești un sclav al multiplelor dorințe.

Dar dacă cineva reușește să te aducă în starea ta proastă, vei căuta răzbunare și nu te vei odihni până când nu îți vei umili adversarul.

De altfel, ești o persoană plăcută.

10. Berbec

Ai atâtea vicii, încât nici nu știm de unde să începem. Fie că este vorba de alcool, relații intime, jocuri de noroc, minciună, înșelătorie, înșelăciune sau răzbunare, te descurci ca un profesionist.

Răscumperi totul prin marele tău simț al umorului – îți place să-i faci pe oameni să râdă înainte să dai peste ei.

11. Capricorn

Există un motiv pentru care diavolul este adesea interpretat asemănător cu o capră în tablouri – pentru că Diavolul ești chiar tu.

Nu vrei să faci bine, pentru că asta e pentru frații tăi vitregi. Vei face rău până când vei fi prins, iar apoi, vei pretinde că îți ceri scuze.

Uneori chiar găsești un țap ispășitor care să te salveze, dar nu se întâmplă foarte des, pentru că de regulă, ești foarte vinovat.

12. Scorpion

Chiar și Satana îți respinge apelurile telefonice, pentru că nu vrea să țipi la el. Există 7 nivele de Iad, dar tu ai un apartament regal ascuns sub toate acestea.

Ești întruparea vie a răului, dar ce corp de invidiat ai! Ai un vibe atât de puternic, încât l-ai face și pe Papa să stea în genunchi, implorând iertarea ta.