Horoscop Azi

Începe balul fericirii în viața unui nativ de azi. Timp de 4 săptămâni se formează un nou univers pentru o zodie. E marele lor noroc din acest an

Previziuni astrologice pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor

Pesti

Între 17 și 18 februarie, la prânz, în zodia Peștilor va fi bal: din 18 februarie, alături de Venus, Neptun și Kiron, acolo se vor afla Soarele și Mercur.

Cele cinci planete vor da un specific aparte acestui sector astral, permițândule Peștilor să se afirme, să genereze o schimbare în viața lor sau măcar în felul de a gândi și a privi provocările cotidiene.

În acest răstimp de trei-patru săptămâni, nativii se vor putea însănătoși la propriu și la figurat, la trup și la cap, își vor reface echilibrul interior și își vor putea reconstitui un univers de idei, preocupări, satisfacții și decizii care să le permită să evolueze conform unui plan superior de viață care să le placă, să le dea satisfacție și să le permită să scoată la iveală toate calitățile pe care le au sau bagajul de cunoștințe rămas de-a dreptul necunoscut celor din jur.

De această stare de lucruri astrală vor beneficia atât cei tineri, în pragul debutului, cât și cei maturi ori cei mai în vârstă, care pot identifica noi căi de acțiune. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, nu este obligatoriu să se enerveze din cauza banilor (mai ales din cauza unor plăți), dar, în ansamblu, contextul indică destule motive de surprize neplăcute în plan financiar;

Peștii pot fi puși în fața unor situații inedite, pe care, pe moment, nu vor ști cum să le abordeze.

Noroc cu fabuloasa lor intuiție și stăpânire de sine (sau detașare de realitate), care le va permite o evaluare a situației nou create.

Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, amărăciune nerostită, provocată de o vorbă aruncată în vânt sau de o observație nemotivată, răutăcioasă.

Pe 23 februarie, după ora 2:08, problemele legate de o casă, de un statut locativ îi pot deturna de la obligațiile curente.

O discuție pe această temă cu un oficial va avea darul să răscolească supărări sau nereguli mai vechi rămase nerezolvate.