Horoscop Azi

Horoscop zilnic 19 februarie: În această noapte vor primi o veste foarte bună următoarele 6 zodii!

Citește horoscop zilnic 19 februarie. Aproape toţi nativii din Balanţă revin la sentimente foarte bune faţă de partenerii lor de cuplu, cu toate că înainte le susţin şi o „poliloghie” despre responsabilităţile comune.

Horoscop zilnic 19 februarie: Berbec (21.03 – 19.04)
Partenerii încearcă să vă dea sfaturi, însă aveţi senzaţia că trebuie să vă schimbaţi radical modul de viaţă, să renunţaţi la tot ce credeţi că vă ţine pe loc.

Iubire. Vă îndrăgostiţi la prima vedere şi veţi avea încredere maximă în noul partener. Persoana iubită se va dovedi însă foarte profitoare şi „rece”.
Sănătate. Nu vreţi să renunţaţi la mâncărurile „exotice” şi luaţi un pumn de medicamente.
Bani. Miercuri şi joi, aproape toţi nativii au numeroase noi probleme financiare.

Horoscop zilnic 19 februarie: Taur (20.04 – 20.05)
Tinerii au serioase probleme de studiu. Pentru ceilalţi, relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici severe, dar sunt susţinuţi de partenerul de cuplu.

Iubire. Ataşamentul creşte prin gesturi drăgăstoase şi multe cadouri costisitoare.
Sănătate. Durerile de oase şi dinţi vă deranjează prea tare ca să nu mergeţi la medic.
Bani. Consideraţi că permanent se va afla alături de dv. un partener prosper! Sumele primite sunt de-a dreptul salvatoare pentru familie.

Horoscop zilnic 19 februarie: Gemeni (21.05 – 21.06)
Mai în glumă, mai în serios, îi atacaţi pe cei din jur din diverse motive. Nu suportaţi să se amestece nimeni în viaţa dv., în activităţile profesionale etc.

Iubire. Foarte tineri sau maturi, vă îndrăgostiţi fulgerător, la prima vedere. Cei mai mulţi nativi, din când în când, se mai uită însă şi la alte cupluri.
Sănătate. Tratamentele insuficiente ori nepotrivite încep să-şi spună „cuvântul”.
Bani. Sunteţi nevoit să apelaţi la absolut toate resursele financiare ale partenerului de cuplu.

Horoscop zilnic 19 februarie: Rac (22.06- 22.07)
Nu vă mai înţelegeţi cu prietenii, pentru că nu au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de sever. Păstraţi în continuare secrete toate problemele dv.

Iubire. Persoana iubită nu mai ştie ce să creadă despre dv., însă vă sprijină cât poate.
Sănătate. Durerile osoase (ori de dinţi) se pot acutiza ori se pot generaliza. Unele funcţii organice (îndeosebi cele cardiace) sunt mult încetinite.
Bani. O sursă financiară excedentară vă poate lua prin surprindere în mod fericit.

Horoscop zilnic 19 februarie: Leu (23.07 – 22.08)
Vi se pare că vă sunt contestate calităţile de lider, că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate. Aveţi prieteni care vă „deschid” ochii.

Iubire. Treziţi simpatia persoanelor din anturaj şi legaţi „prietenii” trainice.
Sănătate. Pentru nativii maturi, pot apărea unele probleme renale sau hepatice.
Bani. Vă puteţi bucura de şanse financiare, însă o parte dintre dv. plătesc şi taxe mari. Cei mai mulţi îşi susţin financiar familia, mai mult decât sunt în stare.

Horoscop zilnic 19 februarie: Fecioară (23.08 – 22.09)
Vă împăcaţi cu o parte din rudele ori prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alţii primesc musafiri din străinătate ori îşi schimbă tapetul şi mobila.

Iubire. Sunteţi afectaţi de momentele de vulnerabilitate ale persoanei iubite. În cuplu, vă simpatizaţi, vă înţelegeţi şi vă faceţi confidenţe.
Sănătate. Este necesar să respectaţi un regim alimentar foarte strict.
Bani. Începeţi intervalul în mod foarte fericit, prin recuperarea unei sume de bani.

Horoscop zilnic 19 februarie: Balanţă (23.09 – 23.10)
Se vor intensifica pe neaşteptate unele conflicte cu rudele apropiate. Toate prietenele vă ajută să depăşiţi mai uşor această perioadă de stres familial.

Iubire. Relaţiile sentimentale sunt mai calme şi foarte „promiţătoare”.
Sănătate. Nu apar alte boli decât cele pe care deja aţi ajuns să le cunoaşteţi foarte bine. Manifestările bolilor au aspecte „voalate”, fără dureri.
Bani. Vă bazaţi prea mult pe intuiţia dv. financiară şi majoritatea greşiţi.

Horoscop zilnic 19 februarie: Scorpion (24.10 – 22.11)
Renunţaţi la reţineri şi vă exprimaţi verbal toate refulările şi nemulţumirile faţă de rude, dar ştiţi că în mare parte reproşurile sunt dure şi nemeritate.

Iubire. Persoana iubită se opune să faceţi un drum mai lung, în compania unei amice.
Sănătate. Nu sunt excluse „captările” unor viruşi la „modă”. Manifestările sunt fără dureri ce nu pot fi suportate.
Bani. Toţi nativii fac multe cheltuieli pentru a le oferi celor dragi ce îşi doresc. Aveţi de primit bani mulţi, dar nu auziţi nimic din partea datornicilor.

Horoscop zilnic 19 februarie: Săgetător (23.11 – 21.12)
Foarte amabil, treziţi interesul colegilor mai noi. Prietenii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc chiar şi fără motiv.

Iubire. Relaţiile cu partenerul de cuplu rămân total imprevizibile.
Sănătate. Aveţi nevoie de multă relaxare, dar vă consideraţi indestructibili. Apar îmbolnăviri (mai ales la nivel abdominal) doar pentru seniorii zodiei.
Bani. Se îmbunătăţesc câştigurile financiare, ceea ce nu vă face mai puţin stresaţi. Sunteţi întregul interval răsplătit pe măsură.

Horoscop zilnic 19 februarie: Capricorn (22.12 – 20.01)
Lipsa de empatie a colegilor şi rudelor vă anihilează total sentimentele de recunoştinţă. Nici partenerul dv. de cuplu nu pare să fie mai grozav.

Iubire. Nu respectaţi nicio înţelegere, chiar dacă cererea vine de la persoana iubită. Sunteţi atras de „coloratura” senzuală a unei persoane din anturaj.
Sănătate. Cei mai mulţi fac excese şi se miră că nu se simt bine. Resursele fizice sunt prost gestionate, se fac exagerări şi eforturi multiple.
Bani. Vă simţiţi nedreptăţiţi din cauza lipsei de fonduri necesare.

Horoscop zilnic 19 februarie: Vărsător (21.01 -19.02)
Sensibilitatea dv. se manifestă mai ales în relaţiile cu colegii de serviciu, îndeosebi dacă aceştia sunt de sex opus. Joi seara, invitaţii sunt prea pretenţioşi.

Iubire. Nu veţi ceda la rugăminţile celor ce vor să vă atragă într-o cursă sentimentală. Interesul vă este captat de o persoană care vă face mărturisiri.
Sănătate. Cei mai mulţi, indiferent de vârstă, au probleme dentare dureroase.
Bani. Unii pierd bani sau acte referitoare la contracte.

Horoscop zilnic 19 februarie: Peşti (20.02 – 20.03)
Unele din propunerile dv. trezesc în colegi reacţii greu de înţeles. Problemele familiale se accentuează joi numai din cauza unei comunicări defectuoase.

Iubire. Luni, persoana iubită are multe pretenţii ieşite din comun.
Sănătate. Lipsa de control şi labilitatea reacţiilor dv. vă pun în pericol imaginea.
Bani. Sunteţi irascibili din cauza datoriilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Aveţi idei financiare excepţionale, pe care nu le puteţi demonstra pentru moment.