Horoscop Azi

Horoscop 2018 Berbec

Berbecii vor fi protagoniștii celui mai mare eveniment astral din 2018. Uranus, planeta renașterii, îi va părăsi și va pleca din domiciliul lor pe 15 mai 2018 în Taur, casa banilor.

Uranus, stăpânul misterelor, al înțelepciunii, creativității și inteligenței divine, i-a supus unor teste dure, în special pe plan mental. Acești nativi au învățat să se adapteze la situații limită și au înțeles că atunci când îți dorești ceva cu adevărat se poate obține.

Cunoștințele dobândite din experiență le vor fi de folos în demersurile financiare pe care le vor inițializa în următorii 7 ani. În prima parte a anului, Berbecii vor confrunta provocări la locul de muncă, dar eforturile lor vor fi răsplătite financiar pe măsură.

Horoscop 2018 Berbec – Atenție la problemele de sănătate!

Jupiter în Scorpion aduce iar in vizor problem nerezolvate din ultimii ani. S-ar putea ca Berbecii să aibă parte de „surprize” tocmai când le este lumea mai dragă.

În a doua jumătate a anului 2018, partea financiară va într-un trend ascendent, în special în perioada eclipselor din Iulie-August. Tot aceste eclipsele vor avea rolul de a restabili pacea interioară și de a aduce echilibrul în viața sentimentală.

Cei singuri pot să își întâlnească partenerul mult așteptat, și cei care au deja relații vor trăi momente fericite în 2018. Este posibil ca Berbecii să își schimbe mentalitatea până la sfârșitul anului și să se angajeze la un nou loc de muncă, poate chiar în străinătate, cu scopul de a-și construi o casă.

Schimbarea va fi cuvântul de ordine pentru nativii zodiei Berbec, în 2018!