Horoscop Azi

Horoscop 2018 Balanță

Balanțele în 2018 au multe satisfacții financiare, totul le merge bine din acest punct de vedere. Munca din ultimii ani va fi apreciată și cel mai important, remunerată.

Cu siguranță va avea loc o schimbare uriașă pe plan sentimental, fie va fi vorba despre o despărțire sau despre oficializarea relației.

Pe plan financiar, la început de an, lucrurile nu stau excellent, căci Balanțele sunt predispose la investiții nefaste, datorii sau pierderea unor bunuri. Primele eclipse ale anului, în lunile ianuarie-februarie, vor aduce un nou partener amoros, care să le ofere lucrurile la care au râvnit.

Horoscop 2018 Balanță – Pot aduce un copil pe lume, dacă sunt în relații mai vechi.

Din Iulie-August, începe perioada excelentă pe plan financiar. Balanțele vor cunoaște mari momente de bucurie în 2018. Se vede o evoluție mentală care aduce acestori nativi succes pe toate planurile: financiar, spiritual, profesional.

Sănătatea nu va pune probleme aproape deloc celor din zodia Balanța. Finele anului va aduce schimbări foarte importante Balanță: oportunități de a călători în străinătate, care se vor concretiza în 2019.